Expertul Dvs. in proiectare
 
Proiectare instalatii sanitare
Str. Trestiana nr. 7, Sect 4, Bucuresti
Tel/fax: 021 3315754
Tel : 021 3315754
Mobil : 0744 372865, 0722 670893

office@proiectare-instalatii.ro
 

 Nu ezitati sa ne contactati:
 
Veti obtine rapid un raspuns profesionist la intrebarile Dvs, inclusiv cotatii de pret.
 

 
Proiectare instalatii
Peste 25 de ani de EXPERIENTA in proiectare de instalatii.
 Servicii proiectare instalatii stingerea incendiilor
 

Beneficiind de experienta si competenta in proiectare, echipa PROINCSAN va ofera servicii de proiectare Instalatii de limitare sau stingere cu apa a incendiilor destinate cladirilor civile si industriale.
  • Instalatii cu hidranti interiori cu furtun plat sau semirigid respectiv hidranti exteriori subterani sau supraterani, dimensionate hidraulic respectind prevederile NP 086.
  • Instalatii cu sprinklere tip apa-apa sau apa-aer, pentru cladiri de birouri, garaje subterane, spatii comerciale, sali de spectacole sau cladiri publice cu spatii aglomerate, spatii de productie sau depozitare (inclusiv cu stive inalte). In functie de tipul instalatiei si aplicatia specifica proiectele noastre, calculate hidraulic complet si conformate cu respectarea cerintelor SR EN 12845 sau NFPA 13, utilizeaza sprinklere de tavan sau de perete, standard sau cu acoperire extinsa, inclusiv sprinklere tip ESFR care elimina de obicei necesitatea sprinklerelor de raft si care pot fi utilizate in toate tipurile de depozite dar sunt obligatorii in depozitele cu stive inalte. Daca spatiile protejate avind majoritar temperaturi pozitive, includ si zone cu pericol de inghet, de tipul unor camere frigorifice, folosim pentru acestea sprinklere uscate tip TYCO fara a mai fi nevoie de o instalatie separata apa-aer. In functie de preferintele beneficiarului putem folosi in proiect fitinguri filetate sau cu canal si garnitura tip TYCO, MOGDAL sau alti furnizori consacrati.
  • Instalatii cu drencere pentru protectia golurilor sau a scenelor din salile de spectacol.
  • Instalatii cu apa pulverizata pentru protectia sau racirea instalatiilor industriale.

Asiguram clientilor nostri reducerea costurilor investitiei, marirea sigurantei si a duratei de exploatare a instalatiilor prin:

  • implementarea in proiecte a unor solutii tehnice judicios fundamentate prin calcul hidraulic complet efectuat in conformitate cu cerintele SR EN 12845 sau NFPA 13
  • implementarea de tehnologii si materiale moderne, agrementate sau standardizate pe plan european.
 
©2009 Proiectare-Instalatii.ro , Tel/fax 021 3315754, 0744 372865, 0722 670893 Email : office@proiectare-instalatii.ro